We willen een goede match maken tussen de beschikbare etalages en de kunstenaar.

Schrijf je in voor Kunst in de Etalage

Het culturele evenement in de binnenstad van Oldenzaal!

Wat ontzettend fijn dat je overweegt mee te doen. We zijn benieuwd naar jouw werk. Wanneer je in een etalage je werk wilt tonen, is dat net even anders dan in een expositieruimte. Je werk komt hier in een ruimte met goederen van de ondernemer, het is de bedoeling dat jullie tot een mooie samensmelting komen tussen kunst en product. Wanneer dat gebeurt, ontstaat er iets magisch! 

Oldenzaal beleeft kunst in de etalage van 7 t/m 28 oktober 2023.

Na het verstrijken van de inschrijftermijn vindt selectie plaats op basis van de volgende criteria: 
- zoveel mogelijk kunstvormen deel uit laten maken van de expositie.
- draagt het kunstwerk bij aan de expositie als geheel.
- welk werk past het best in de beschikbare etalage.
 
De commissie koppelt uiteindelijk ook de kunstenaar aan de etalage.
 
Inschrijfgeld bedraagt € 30,-. Rekening volgt na de definitieve plaatsing. Mocht te zijner tijd blijken dat onze manifestatie geen doorgang kan vinden dan ontvang je het betaalde inschrijfgeld terug. Uiterlijk 1 september ontvang je informatie over definitieve deelname.
Ben jij een kunstenaar jonger dan 25 jaar dan betaal jij 15 euro als inschrijfgeld.
 
De Stichting Kunst in de Etalage is niet aansprakelijk voor schade aan de tentoon te stellen kunstwerken. De Stichting Kunst in de Etalage geeft middels haar website, sociale media zoveel als mogelijk bekendheid aan het evenement. Op onze website vermelden we jouw naam en gegevens.
 
Verkoop van de kunstwerken is uitsluitend voorbehouden aan de kunstenaar. De Stichting Kunst in de Etalage is hierin geen partij.
 
Inzendingen die na 1 juni binnenkomen worden op een reservelijst geplaatst. We proberen zoveel mogelijk kunstenaars een goede plek te geven.
 
Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij! Schrijf je dan in met het inschrijfformulier. Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden en wil me inschrijven.