We willen een goede match maken tussen de beschikbare etalages en de kunstenaar.

Let op! Alle aanmeldingen na 1 juni komen op de wachtlijst

Cultureel evenement in de binnenstad

Wat ontzettend fijn dat je overweegt mee te doen. We zijn erg benieuwd naar je werk. We willen wel een goede match maken met de beschikbare etalages en met alle andere deelnemers dus we hebben wel een aantal voorwaarden. Oldenzaal beleeft kunst in de etalage van 2 t/m 24 oktober 2021.

Voorwaarden deelname kunst in de etalage Oldenzaal
Inschrijven is mogelijk tot 1 juni Inschrijven voor Kunst in de Etalage betekent niet automatisch deelname. Een speciale commissie beoordeelt de ingezonden werken en maakt een definitieve keuze. Deze commissie beoordeeld op de volgende aspecten:
- zoveel mogelijk kunstvormen deel uit laten maken van de expositie
- draagt het kunstwerk bij aan de expositie als geheel
- welk werk past het best in de beschikbare etalage.
 
De commissie koppelt uiteindelijk ook de kunstenaar aan de etalage.
 
Inschrijfgeld bedraagt € 30,-. Rekening volgt na de definitieve plaatsing. Na betaling is de plaatsing definitief. Mocht te zijner tijd blijken dat onze manifestatie geen doorgang kan vinden dan ontvang je het betaalde inschrijfgeld terug. Uiterlijk 1 september ontvang je informatie over definitieve deelname.
 
De Stichting Kunst in de Etalage is niet aansprakelijk voor schade aan de tentoon te stellen kunstwerken. De Stichting Kunst in de Etalage geeft middels haar website, sociale media zoveel als mogelijk bekendheid aan het evenement. Op onze website vermelden we jouw naam en gegevens.
 
Verkoop van de kunstwerken is uitsluitend voorbehouden aan de kunstenaar. De Stichting Kunst in de Etalage is hierin geen partij.
 
Inzendingen die na 1 juni binnenkomen worden op een reservelijst geplaatst.
 
Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij! Schrijf je dan in met het inschrijfformulier. Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden en wil me inschrijven.